„Карай внимателно – аз те чакам !“

Акция „Карай внимателно – аз те чакам !“ проведоха младите и активни хора от БСП в Ямбол. Те образуваха кръг, хващайки се за ръце и така „импулсът на живота “ тръгна , символизирайки как всеки ден, всеки един от нас тръгва за някъде, не е сам на пътя и най-важното е да се върне жив и здрав! Заедно с това младите социалисти раздадоха стикери с мотото на инициативата “ Карай внимателно – аз те чакам ! “ .

Проблемът с катастрофите и жертвите по пътищата е много сериозен, за това акцията е с превантивна насоченост и се случва именно в най-пиковия период на пътувания. С тази наша акция искаме да се обърнем към обществото и още веднъж да подчертаем, че отговорността за нашия живот и живота на другите е в наши ръце . За съжаление черната статистика не подминава Ямбол и почти няма ден, в който да не се е случил пътен инцидент. Нужно е да повишим своето внимание на пътя и да шофираме спазвайки правилата. – това казаха младите от червената партия .
Стикери “ Карай внимателно – аз те чакам“ бяха раздадени в кварталите „Бенковски “ и „Диана “ . Социалистите обещаха, че със старта на акцията се слага началото на поредица подобни инициативи .

Младежко Обединение БСП – Ямбол