Избори 2021: Станчо Ставрев, „Изправи се.БГ“: Промяната е пътят към новата България

Станчо Ставрев, кандидат за народен представител от листата на „Изправи се.БГ.Ние идваме!“ за 31 МИР-Ямбол: 

ВЯРВАМ в доброто, в хората и в Бог. Вярвам, че само ЗАЕДНО можем да градим по – добрата перспектива за Отечеството. Вярвам, че трябва да бъдем достойни и отговорни наследници на онези смели и безстрашни хора, които ни завещаха свободата и независимостта на България.

МОГА да бъда част от една нова държава, в която почтените хора имат превес пред корупцията, злобата, омразата, задкулисието. Мога да работя за уютна, човешка и човечна България, в която държавата споделя грижата с хората. Мога да работя за каузата безплатни детски градини и равен достъп до образование. За пълноценни социални услуги за тези, които имат най – много нужда от помощ и подкрепа. За това нашите традиции да намерят своето достойно място в световната културна съкровищница. За това да усещаме перспективата и подкрепата на нашата Родина.

ИСКАМ да имам здраво и щастливо семейство, добри приятели и удовлетворение от това, което правя. Да не допускам компромиси с морала и съвестта си. Да виждам усмивките на хората и да имам принос за тях.

ПРОМЯНАТА е пътят към новата България. Към преодоляването на модела на самозабравилия се управник. Промяната е начинът да приключим с реториката „Аз ви дадох“ и „Аз ви направих“. Промяната е пътят и средството да градим новата перспектива на Отечеството.

ОТБОРЪТ ни е Отбор. Така се усещаме в листата на Изправи се БГ. За Ямбол. Сплотени, с общи ценности и каузи, с богата и различна експертиза, със силна социална чувствителност и остро чувство за справедливост.

 

Подкрепа за „Изправи се.Бг. Ние идваме!“ с номер 31 

Купуването и продаването на гласове е престъпление