Избори 2021: Нова патриотична инициатива на ВМРО

 Да се реставрира паметната плоча на гроба на Жельо войвода в с. Маломир поеха като ангажимент  от ВМРО при предизборната обиколка в областта  на кандидат президентската двойка доц. д-р Милен Михов   – Мария Цветкова. Заедно с кандидати от листата на войводите те бяха посрещнати в село Маломир от кмета Тодор Налбантов. „В най-скоро време ще реализираме и тази своя инициатива, за да има хората къде да се поклонят и положат цветя пред този велик български възрожденец и революционер“, сподели Мария Цветкова, кандидат за вицепрезидент и водач на листата за 31 МИР-Ямбол. 
   „Ние от ВМРО поставяме начело един сериозен приоритет, по който нашите опоненти не искат да вземат отношение и избягват дебати, заяви пред жителите на с.Маломир доц.д-р Милен Михов, кандидат за президент на ВМРО. „Искаме нова Конституция, в която да се заложи на силна президентска институция като гарант за суверенитета на България. Силна предизентска институция, която е способна да провежда последователни политики в сектора на сигурността, образоватието, здравеопазването и не на последно място в политиката за борба с корупцията“, допълни доц.Михов. 
     ВМРО иска реална смяна на правилата и гарантирана промяна към по-добро за българския народ. Партията застава твърдо  на позицията по македонския въпрос, защото правата на българите в Македония са  не само национален интерес, но и зачитане на правото за самоопределяне и зачитане на индивидуалните човешки права. 
    Важен приоритет за ВМРО е съхраняването на семейството и семейните ценности. В тази връзка водачът на листата за Ямбол Мария Цветкова заяви: “ Нашите приоритети са свързани със съхраняването на българското семейство, съхраняването на християнските семейни ценности, според които майката е жена, а бащата мъж. Ние сме против вредната либерална пропаганда, която натрапва еднополови бракове, натрапва  хомосексуалната пропаганда в училища и детски градини – демонстрации, които са налагани от чужди идеологии и които не са присъщи за българина и нашата ценностна система“. 
    В края на посещението си кандидатите на народни представители и кандидатпрезидентската двойка на ВМРО запалиха свещи за здраве, успех и благоденствие на българския народ в новоремонтирания по инициатива и със средства на партията храм „Свето Успение Богородично“. 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление