Зимен турнир по тенис на маса за пожарникари

    За поредна година се проведе зимния турнир по тенис на маса организиран от управителния съвет на „СПОРТЕН КЛУБ ПО ПОЖАРОПРИЛОЖЕН СПОРТ – ОБЛАСТ ЯМБОЛ”. В него взеха участие общо 12 настоящи членове и служители на структурите за пожарна безопасност от областта. Турнирът се проведе от 24 януари до 3 февруари 2022 г. в сградата на РСПБЗН-Ямбол в специално обособена за целта спортна зала, оборудвана със съоръжения закупени изцяло със средства на сдружението. Срещите от турнира се проведоха на директен, елиминационен принцип. При двойките до финала след драматични и много напрегнати обрати достигна отборът на мл. експ. Делян Г. Дичев и мл. инсп. Минко Ив. Тодоров, които завоюваха и първото място. Най-комплексни качества и хъс за победа демонстрира мл. инсп. Михаил Драгнев, служител в ОЦ при РДПБЗН-Ямбол, който спечели и първото място в индивидуалната надпревара и призът за най-добър играч на турнира.
   Наградите бяха осигурени от организаторите на турнира УС на СКППС-Област Ямбол, които за поредна година получиха висока оценка и признание от членовете на клуба за инициативата и своята дейност през изминалия отчетен период.
Почетен плакет за играч с най-дългогодишен опит и спортсменски дух получи мл. инспектор Йордан С. Георгиев, който през календарната година отбелязва и края на своята професионална дългогодишна кариера в системата на МВР.