Доброволци от Панагюрище гостуваха на БЧК – Ямбол

    В зала „Юбилейна“ на БЧК-Ямбол се проведе среща за обмяна на опит между доброволци от Общинската организация на БЧК-Панагюрище и доброволци от ямболската Червенокръстка организация. Срещата бе открита от инж. Митко Филипов, Директор на Секретариата на ОС на БЧК-Ямбол, който представи участниците и целта на срещата. Поздрав към доброволците поднесе д-р Антоанета Антонова, председател на ОС на БЧК-Ямбол.

    По време на срещата бяха презентирани дейностите на ямболската Червенокръстка организация. Доброволци на БМЧК-Ямбол представиха кампании и проекти, които реализират с младите хора от областта.

Г-жа Ваня Георгиева, председател на Общинската организация на БЧК-Ямбол запозна гостите с дейностите, които се реализират в дружествата на БЧК в община Ямбол.

            Г-жа Павлинка Дундарова, председател на общинската организация на БЧК-Панагюрище представи инициативите, които реализират в полза на уязвимите граждани в община Панагюрище.

Целта на срещата беше опознавателна, поставиха се основите на едно добро сътрудничество в бъдеще между двете хуманитарни организации. В срещата участваха членове на Обл. съвет на БЧК-Ямбол, щатни служители на организацията и медии.

 

Областен Секретариат на БЧК – Ямбол