Депутатът Мария Цветкова направи щедро дарение на клуба по лека атлетика “Тунджа” Ямбол

     Народният представител от 31-и избирателен район Ямбол от коалиция “Обединени патриоти” Мария Цветкова подкрепи финансово ямболския клуб по лека атлетика “Тунджа”. Състезателите на клуба печелят десетки медали не само от държавни шампионати, но и от международни турнири и от Балкански първенства. Дарените средства ще подпомогнат финансово участието на състезателите от клуб „Тунджа” в предстоящите национални шампионати в зала за отделните възрасти, част от средствата ще бъдат насочени за изработване на спортна екипировка, както и за доброто възстановяване на лекоатлетите.

    Управителният съвет и състезателите от клуба изказват благодарност за дарението и пожелават здраве и успех на Мария Цветкова!

    От своя страна тя пожела на талантливите състезатели и техните треньори високи спортни успехи през годината, достойно да представят именития си клуб, да продължат традициите на легендарната ямболска школа по лека атлетика като прославят не само Ямбол, но и България и да развяват с гордост българския трикольор по спортните полета.