Веселка Христамян, Демократична България: Промяната трябва да има цел!

👉Като кандидат от Демократична България- Ямбол за мен една от тези цели е опазване на здравето, на хората в България!

👉Не желая да наблюдавам безучастно процеси, които поставят в центъра на здравната система болестта и нейното финансово измерение, вместо здравето и неговото опазване. Знам и каква цена плаща всеки един от нас за десетилетията на разруха в българското здравеопазване. За мен здравните политики трябва да носят сигурност, съпричастност, но и справедливост, за да върнат доверието на българските граждани в системата. Здравеопазване, в което хората няма да доплащат от джоба си. Здравеопазване без злоупотреби и с прозрачни инвестиции. Здравеопазване, заради което лекарите и сестрите остават в България. Модерно здравеопазване с мисъл за пациента, което е достъпно във точка на България.

👉Искам ние, нашите родители и нашите деца да имаме своите години качествен живот. Той зависи и от средата в която живеем, а въздухът, който дишаме, е част от нея.Не желая да излизам на поредния протест в защита на правото ни на чист въздух, на зелени чисти градове, на здравословна жизнена среда или опазване на останалата ни природа.

👉Искам гарантирана жизнена сигурност за най-чувствителните обществени групи-нашите родители и деца.

👉Смятам, че политиката трябва да следва нуждите на обществото и държавата, а адекватните държавни решения да са гарант за единство на нацията.

👉Вярвам, че когато в управлението на страната влязат хора с друг тип обществено мислене, с компетентност, хора независими и устойчиви към изкушенията на властовите позиции, ще имаме истинско, добро бъдеще за България! Мога да отстоявам това!

Надявам се и благодаря, за вашата подкрепа!

Бюлетина 30 и преференция 102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление