Великденско кулинарно предизвикателство

Начало на кулинарно предизвикателство #Моята Великденска рецепта е кулинарен конкурс на ПГТ „Алеко Константинов“ – гр. Ямбол за традиционна великденска рецепта, в който могат да участват всички ученици от 6-ти и 7-ми клас обичащи предизвикателства и да развиват своите кулинарни умения.
✅РЕГЛАМЕНТ:
🤔 Име на вашата любима традиционна великденска рецептата🍞🥗 🥨
📝 Кратка история – откъде знаете за нея, ако е традиционна за вашия край или е свързана със семейна история – споделете, какво прави тази рецепта специфична и уникална за вашият край, род, или семейство?
🧑‍🍳Приготвяне – кои са продуктите и основните моменти в приготвянето на рецептата, ако знаете в миналото да са се ползвали специфични съставки – продукти, подправки, или уреди, които днес не срещате – опишете ги.
📸🤳Представяне – авторска снимка в дигитален формат JPEG или кратко видео на приготвената от ученика традиционна великденска рецепта.
🙋Трите имена на ученика, класът, училището, в което учите и декларация – съгласие от родител
📲 И не забравяйте да ги изпратите на 📧email: pgt.concurs.velikden@gmail.com и разбира се съставката без, която не може нито една рецепта и щипка любов 💞
👀Не се чудете и време не губи, а бързо към кулинарното предизвикателството се отправете и помисли, коя ти е любимата рецепта и веднага я пригответе и изпратете, че месец само ви дели от края на конкурса – 17 април 2023г.
🏤 #Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов“ – гр. Ямбол