Белла раздаде баница и подаръци за празника на Ямбол

Хранителният холдинг „Белла България“ отбелязва своя 20-годишен юбилей и рожден ден на водещия си бранд BELLA в Ямбол с раздаването на  200 кг баница, късмети и подаръци.  Именно  Ямбол е градът, в който се произвеждат висококачествените тестени продукти на „Белла България“. Традиционно, BELLA е и сред представителите на местния бизнес, с чиято подкрепа се провеждат тържествата за Деня на Ямбол.

 

Стартирал дейността си през 1997 г., днес холдинг „Белла” е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите му се  предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни –  Германия, Испания, Кипър, САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия, Турция и други. Корпоративната мисия на „Белла” – да предлага  по-добри продукти на по-добри цени – ясно показва, че в основата на бизнес развитието на холдинга е фокусът върху  клиента. В търсене на отговорите на очакванията на потребителите,  „Белла” лансира за първи път на българския пазар редица тестени  продукти и развива богато портфолио от продукти по специални  рецепти за различните пазари по света.

Тестените продукти BELLA са знаковото за бранда бутер тесто, лансирано от холдинга за първи път на българския пазар, тесто за пици и мекици, точени кори, дърпани на сач кори, кори за сладкиши и готови баници с различни размери и пълнежи. Производството на тестени продукти е оборудвано с автоматизирани линии за кори, бутер тесто и бутер баници. Технологията е от най-висок клас, а специалната опаковка запазва корите по-свежи за по-дълго време.