Арх. Георги Георгиев открива изложба за 60-та си годишнина

Фото-документална изложба с архитектурни проекти, дело на ямболския архитект Георги Георгиев, ще бъде открита на 23 март, петък, в сградата на общината. Експозицията ще бъде представена лично от автора й, в деня, в който той отбелязва своята 60-та годишнина.

Арх. Георги Георгиев е член на Камарата на архитектите в България с пълна проектантска правоспособност. Бил е главен архитект в общините Тополовград, „Тунджа“, също и на община Ямбол – в периода март 2011 – юни 2012г. През годините е проектирал много и мащабни архитектурни проекти на жилищни сгради, обществени, търговски и промишлени обекти в целия Ямболски регион, както и във Варна, Балчик и София.

Подготвената за 60-ата му годишнина изложба представя част от резултатите от проектантската му дейност в период от 35 години професионална работа. Таблата включват схеми, илюстрации и снимки на негови проекти, също и реализации на такива на негови възпитаници.

Експозицията ще бъде открита в 17.30 часа, в обновеното фоайе на приземния етаж на община Ямбол, проектирано също от арх. Георгиев.