Александър Марков, ИТН: Мотивиран съм да изпълня дадените обещания

Като кандидат за депутат на 31 МИР Ямобол, аз Александър Марков, искам да се обърна към избирателите от района с благодарности към тези които припознаха Има Такъв Народ и гласуваха за нас. Благодаря и на всички които излязоха да гласуват, независимо за коя партия са дали своя глас!
Уверявам ви, че макар да не съм в парламента ще продължа да работя върху дадените обещания. Ще бъде по-трудно, но съм мотивиран да изпълня всяко едно от тях .

В тази връзка искам да подчертая и моите притеснения за новостроящата се болница, която въпреки добрия външен вид се достроява по остаряла технология, разработена преди 40 години. Този начин на строеж вещае огромни разходи за отопление и електроенергия.
Макар и завършена, тази недомислица обрича болницата на неуспех. Няма да има необходимите средства за достойно заплащане на медицинския персонал и средства за закупуване на модерна апартура. Според мен решението е на покрива на болницата да се поставят соларни панели. След срещи със специалисти знаем, че те ще предоставят достатъчно енергия, за да може болницата не само да покрива своите нужди, но и да печели средства, продавайки я.

Призвавам избраните депутати от 31МИР Ямбол да помогнат за реализирането на тези идеи като включат болницата в плана за развитие и възстановяване от ЕС и да вземат това решение предвид в Зелената Сделка. Обръщам се и към избирателите – настоявайте пред избраните депутати да осъществят своите обещания. Истински вярвам, че този прекрасен край на България заслужава много повече.
Апелирам да бъдете непримирими, борете се за бъдещето си и това на децата ви като настоявате предизборните обещания да се изпълняват, а кандидатите и избранниците да не се сещат за вас само по време на изборите. Бъдете актвни!

Още веднъж искам да благодаря на всички, излезли да гласуват.

http://yambolpress.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-2021-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D0%BD/