Александър Марков – водач на листата на ИТН: Хората в Ямбол заслужават болница, която да осигурява адекватно лечение

Кой е кандидата за народен представител на партия Има Такъв Народ за област Ямбол? През 2021 ви представихме Александър Марков, който тогава за пръв път се нареди в листата на града ни. Сега той е неин водач. Какво да очакваме от третото явяване на г-н Марков в Ямбол? Дадохме му думата, за да разберем вижданията му за град Ямбол.

За кого гласуват гражданите на град Ямбол, ако дадат гласа си за партия Има Такъв Народ?

За човек, който иска да види съществена промяна както в град Ямбол, така и на държавно ниво и може да застане зад думите си. По образование съм инженер с магистърски степени в областта на финансите и социалната дейност. Със семейството ми живеем в София, където заемах директорски позиции в няколко частни компании. Единствената партия в която съм членувал е Има Такъв Народ. Не се присъединих защото търся власт, а за да съм част от промяната, която искам да видя в страната ни.

Защо се кандидатирате от Ямбол?

Защото хората в Ямбол заслужават болница, която да осигурява адекватно лечение, а Св. Панталеймон остава недовършена. Защото пътя до Елхово все още е на дупки. Защото твърде много деца, все още не научават нужния минимум, за да завършат средно образование. Има проблеми, които ме нагажираха още първия път когато бях в листата на града. Тогава поех обещание пред месните гласоподаватели, че стига да имам шанса, ще се боря за разрешаването им. 

Върху какво ще работите, ако хората в Ямбол изберат да гласуват за вас?

  1. Осигуряване социален патронаж за възрастните хора в града, особено тези, които получават минимална пенсия. Искам да приложа работещи инициативи като безплатен топъл обяд и надомна медицинска грижа в града. 
  2. Изграждане на цялостна стратегия за увеличаване на туризма в Ямбол. Града набира скорост в спортния туризъм, но има големи неизползвани възможности, които биха осигурили допълнителни работни места и биха помогнали да намалее обезлюдяването на района.
  3. Гласа на хората да се чува на парламентарно ниво. Аз лично ще посещавам града и ще правя приемни, където избирателите да могат да споделят проблемите, които искат да бъдат разглеждани в парламента.

Защо да повярваме на вас?

Защото и аз и Има Такъв Народ сме доказали, че властта не ни е самоцел и не влизаме в политиката, за да печелим пари от нея. Много от вас помнят, че бяхме първа политическа сила в 46тото Народно Събрание. Вярно е, че тогава не успяхме да съставим парламент и това е грешка от която се поучихме. Вярно е обаче и че не приехме подкрепа от ГЕРБ и ДПС – обещание, което бяхме направили към избирателите си и спазихме. Истината е, че няма партия, която да може да гарантира, че на тези избори ще състави стабилен кабинет. Ако изберете да дадете гласа си за Има Такъв Народ можете да имате обещанието, че ако има кабинет, той няма да е с компромиси, отвъд здравия разум. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!