Местни избори: Адвокат Красимира Атанасова: Искам да дам своя принос за Ямбол

Адвокат Красимира Атанасова е родена и живее в гр. Ямбол. Омъжена, с едно дете. От 1998г. е член на Адвокатската колегия – Ямбол. Към настоящия момент е член на адвокатския съвет на колегията.  

„Кандидатирах се за общински съветник, защото искам да помогна градът, в който съм родена и живея повече от 50 години, да стане по-добро място за живеене за всички негови жители. Като адвокат с повече от 24 години професионален опит, вярвам, че съм подготвена за предизвикателството да бъда общински съветник, като считам, че богатият ми професионален и житейски опит ще бъдат от полза в повишаване качеството на работа на Общински съвет – Ямбол при създаване и подобряване на нормативната уредба, уреждаща обществените отношения на територията на града. Проблемите на гр. Ямбол ме вълнуват и искам да дам своя принос за това да бъдат разрешени.

Избрах да се включа конкретно в тази кампания, тъй като именно местните избори са подходящия форум, след който нашата работа ще бъде изцяло насочена за подобряване начина на живот на моите съграждани и ще бъдат предлагани и вземани решения единствено в полза на града.   

Кандидат съм от листата на ПП „Продължаваме Промяната“, тъй като одобрявам идеологията, приоритетите и политиките, които формацията провежда още от своето създаване, насочени към рационалното разпределение  на обществените ресурси, създаване на възможности за младите хора, привличане на нови инвестиции, подкрепа на уязвимите социални групи и др. Считам, че това е правилната посока за развитие на България.“

            Адвокат Атанасова работи интензивно в помощ на деца и младежи в неравностойно положение. Това ще бъде и една от нейните каузи при бъдеща работа в Общински съвет – Ямбол.

 

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ с номер 66 в бюлетината

Преференция 103 за адв. Красимира Атанасова

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!