EVN България с полезна информация за своите клиенти по време на летните отпуски

За свое удобство през лятото клиентите могат да заявят безплатно известяване чрез SMS или имейл – за стойност на фактура и за просрочени задължения 

EVN България продължава своята кампания да предоставя на своите клиенти актуални съвети, особено полезни и практични през летния сезон, когато клиентите са на почивка или отсъстват за по-дълго от дома си. Някои от полезните енергийни съвети са:


Изключете всички електроуреди, които не е необходимо да работят във Ваше отсъствие. Тук следва да се има предвид, че уреди като СОТ, хладилник или фризер, които не винаги е подходящо да се изключват, ще продължат да консумират електроенергия.
Изключете от щепсела уреди като телевизор, аудио-уредба и монитор, защото и в режим на stand-by те ще продължат да консумират електроенергия. Електроуредите, които са в режим stand-by, трябва да се оставят включени само при необходимост.
Уверете се, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от Вашата ел.инсталация.
Запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.
Ако във Ваше отсъствие няма достъп до Вашия електромер, можете да заявите посещение на отчетник на денонощен телефон 0700 1 0007 в удобно време.

Тези и други полезни съвети за лятото клиентите могат да открият на:
https://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/EVN_savetva.aspx

С цел навременна информираност EVN България съветва клиентите си да заявят безплатните SMS и имейл услуги – относно стойност на фактурата и относно просрочени задължения. Регистрацията се извършва бързо и лесно онлайн на:
https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx

 

 

ЕVN България
0700 1 7777 – телефон за информация
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg