„All Steps“ представят България на Световна купа по танци

Дванадесет момичета от  школата по танци „All Steps” ще представят България  на Световната купа по танци в Германия. До успеха възпитаниците на хореографите Лилия и Антон Мъхчиеви стигнаха след забележително представяне на квалификациите  преди няколко  дни в Пловдив. Ямболските танцьори постигнаха резултат от 90 точки и направиха своеобразен рекорд с това постижение, защото до този момент нито един състав от България не е бил оценяван толкова високо.

    Съставът на „All Steps” се яви на квалификациите в клас „Джуниър” / 13-17г./ . В категория фолклорни танци жури и публика бяха грабнати с изключителното изпълнение на шопски танц, а в категория шоу денс с танца „Птица в клетка”. И двете изпълнения получават заслужено признание, подкрепено с квоти за участие в Германия. За съжаление финансови затруднения ще попречат вторият от танците да бъде показан в Германия, но пък шопският танц ще разтресе подобаващо сцената в Офенбург и има големи шансове  момичетата на „All Steps” да бъдат сред призьорите.

        Световната купа по танци  ще се проведе в периода 23 юни – 1 юли. В танцовия форум ще участват представители от над 40 държави.