9 май – Световен ден на Червения кръст и Червения полумесец с мото „Любов”

По повод честването на Световен ден на Червения кръст и Червения полумесец, Областния съвет на Български Червен кръст – Ямбол е предвидил поредица от инициативи, чрез които да се отдаде необходимото признание за заслугите и приносът на членове, доброволци, симпатизанти и партньори с принос в развитието на организацията през годините.

                                                                             9 май 2019г. / четвъртък  /

10.30 часа11.00 часа Поклонение с поднасяне на цветя от доброволци и служители на БЧК на паметната плоча на Ямболската Червенокръстка организация / в близост до Сладкарница «Неделя» /

11.00 часа12.30 часа

  • Поздравително слово на д-р Антоанета Антонова, Председател на ОС на БЧК-Ямбол към членовете, доброволците, симпатизантите и партньорите на организацията по повод Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец.
  • Европейски перспективи за България – г-н Стойчо Стойчев,Зам.-председател на БЧК.   
  • Тържествено награждаване на червенокръстки деятели с принос в развитието на организацията с отличия и награди на БЧК в зала „ Йорданка Пастърмаджиева” в сградата на ОС на БЧК-град Ямбол.

12.30 часа Празничен коктейл.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

   За повече информация можете да се обръщате къмГергана Георгиева-специалист в БЧК-Ямбол                                 на телефон: 0886 396607.

                                                             С уважение: Д-р Антоанета Антонова, Председател на ОС на БЧК-Ямбол