Спектакълът „Всяка сряда от пет до седем“ с ново попълнение

След близо година турнета и отсъствие спектакълът на Драматичен театър „Невена Коканова“ – „Всяка сряда от пет до седем“ от Валентин Красногоров се завръща на ямболска сцена.Този път в заплетените служебни проблеми и лични отношения се забърква един от младите актьори на ямболския театър Радослав Владимиров. Той вече е познат на ямболската публика от спектакъла – сън „Шега в едно действие“ и „Благородният испанец“.

Сега Радослав попада във водовъртежа на скучния живот, тъпата работа, несбъднатите мечти и ще се забърка в невероятна каша от емоции, по лековат и фриволен начин ще погледне на живота, а дали ще намери решение е въпрос, чийто отговор дава автора и целия екип на спектакъла. Режисьор на „Всяка сряда от пет до седем“ е Владимир Петков, а сценограф – Александрина Игнатова.

Партньори на сцената на Радослав Владимиров са Цветелина Кънева, Яна Бобева, Капка Валентинова, Георги Ружичка и Михаил Лазаров. Блестящата комедия „Всяка сряда от пет до седем“, която не оставя никого равнодушен се завръща на 31 януари в залата на община Ямбол от 19:00 часа.