Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на Областна дирекция на МВР – Ямбол

В РУ-Тунджа е започнато бързо производство срещу 25-годишен жител на село Тенево.  На 18 април, около 13:30 ч., на пътя Ямбол – с. Гълъбинци, при полицейска проверка, е установено, че младият мъж управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за управление на МПС, в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответното свидетелство за управление. Работата по случая продължава.

 

Криминални престъпления:

В РУ-Елхово е получен сигнал, че през нощта срещу 19 април, от фирмена база в с. Борисово, след взлом на врати е извършена кражба на препарати за растителна защита, уреди за поддръжка на машинния парк, пистолети за боядисване,  два флекса., два виброшлайфа, дрелка и други инструменти. Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

В РУ- Тунджа е постъпило заявление от 66-годишен жител на Ямбол, за това че от началото на месец април да 19 април от постройка в с. Окоп, е извършена кражба на две  алуминиеви врати, три алуминиеви прозорци, бюра, котел, дървени шкафове, ел. табла и инструменти. Нанесената щета е в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.