Емил Попов, ВМРО: Да защитим българските национални интереси, идентичност и държавност

Време е да бъдат защитени българските национални интереси, идентичност и държавност. Време е за ВМРО.

Това заяви Емил Попов, водач листата на ВМРО – БНД за област Ямбол.

По образование той е машинен инженер, упражнявал е професията си в две от предприятията на територията на Ямболска област. Работил е като строителен предприемач, в момента е представител на  туристически бранш. Дядо на трима внуци.

 „Благодаря за доверието да бъда издигнат за водач на листата на ВМРО – БНД с кандидати за народни представители за област Ямбол. Ще вложа всички усилия за постигане на приоритетите на ВМРО. За мен като гражданин на България е от особено значение да работим за справяне с демографската криза и стимулиране на грамотната раждаемост. Раждането на конвейер трябва да бъде спряно, както и привилегиите за  малцинствените групи, които живеят на гърба на обществото.

Ще работя да бъдат подпомагани финансово родителите с минимум средно образование, които полагат усилия да образоват и децата си. Ние от ВМРО сме твърди противници на джендър идеологията и ще продължим да се борим с опитите тя да бъде налагана сред подрастващите и в обществото“, каза Попов.

Като кандидат за народен представител Емил Попов отстоява следните приоритети:

  • В здравеопазването – довеждане до край на ремонтните дейности по новата болница в гр. Ямбол, която е основно лечебно заведение за цялата област. Не по-малко важно е създаването на условия за подготовка на медицински кадри, които да работят в лечебните заведения и доболничната помощ в областта.

 

  • За енергетиката – защита на българската енергетика и преразглеждане на Зелената сделка. Запазване на въгледобива и работните места в „Марица Изток“

 

  • За бизнеса – дигитализация на административните услуги на всички нива и създаване на условия за развитие на промишлеността в област Ямбол.
  • Увеличаване доходите и благополучие на нашите съграждани.

 

  • За земеделието – насърчаване на родното зеленчукопроизводство и производство на плодове чрез създаване на борси за производители на плодове и зеленчуци. По този начин ще се скъси пътят от полето до трапезата и ще бъдат избегнати порочните прекупвачески практики.

 

  • За малките населени места – възраждане на българското село чрез създаване на по-привлекателни условия за живот и работа на младите хора. Подмяна на водопроводната мрежа и изграждане на канализация при липсваща такава чрез използване на средства от европейските структурни и инвестиционни фондове или други донори. Ще работи и за осъществяване на идеята кметовете на малките нaселени места да станат второстепенни разпоредители с бюджет.

 

  • Запазване на християнските ценности и обичаи и подкрепа на традиционното семейство.

 

Уважаеми съграждани, използвайте гласа си или друг ще решава вместо Вас, призовава Емил Попов.

На 9 юни можете да подкрепите ВМРО-БНД с номер 26 в бюлетината и преференция 101 за инж. Емил Попов на парламентарните избори.

Може да гласувате за ВМРО-БНД с номер 26 и на европейските избори – водач на листата е най-успешният български евродепутат Ангел Джамбазки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.