Двадесет и трето областно ямболско изложение за местни и пчелни продукти – 26.9.2024 г.

Двадесет и третото областно ямболско изложение за местни и пчелни продукти ще се състои на 26.9.2024 г. (четвъртък) на пл. „Освобождение“ в гр. Ямбол от 8 до 18,00ч., информират организаторите от Фондация „Ямбол – вкус и традиции“. 

С настъпването на есента ямболските производители с гордост ще покажат пресните си продуктите, плод на тазгодишния им труд на територията на нашата ямболска област. 

Биологични продукти от с. Симеоново, вина от с. Овчи кладенец, пресни сезонни зеленчуци и плодове както и лавандула от с. Гълъбинци отново ще бъдат в центъра на областния град. Млечни продукти от мляко отгледано и преработено в полите на Странджа също ще бъдат представени на жители и гости на града. Богатото разнообразие от мед и пчелни продукти от общините Елхово, Тунджа и Болярово ще бъде гарантирано и този месец на вече станалия част от обществения живот на града ежемесечен фермерски пазар за местни производители. Това изложение е уникално за цяла България със своя модел на даване на видимост и подкрепа изключително за местните производители. 

Двадесет и третото областно ямболско изложение за местни и пчелни продукти се организира от фондация „Ямбол – вкус и традиции“ в партньорство с Община Ямбол и Ямболската търговско-промишлена палата.

Избирайки местните продукти, ние подкрепяме ямболска икономика и местни производители, които са избрали да направят от земеделието свой бизнес и поминък. Купувайки осъзнато ямболските продукти, ние подкрепяме семейния модел и бизнес, във времена на предизвикателства и силна конкуренция. Нека правим осъзнат избор като потребители и подкрепяме местните производители!