Голямо Крушево кани гости за събора на селото на 31 август

Традиционният общоселски събор на Голямо Крушево ще се проведе на 31 август. Организаторите от кметството, читалището и община Болярово са предвидили богата програма и изненади за жителите и гостите на крайграничното селце.
“Подготвили сме интересни забавления – за малки и за големи. Ще се радваме много хора да дойдат на събора. Гостите на селото ще се забавляват и освен това ще видят Крушево обновено и подредено. Ще можем да покажем какво сме постигнали за последната една година- улицата и градината на читалищния парк са почистени, боядисани са бордюрите по цялата прилежаща към читалището улица, почистен е с тежка техника земния нанос върху паважа от моста до читалището , завърши се красивото корито на чешмата на читалището от майстора Иван Апостолов . ”- каза Димо Рекалов, кмет на Крушево.
Началото на празника ще бъде поставено в събота- 31 август, когато от 9.30 часа ще започнат забавленията за най-малките в парка на читалището – лабиринт на буквите, щафетна надпревара. Децата ще се радват и забавляват и на въжения тролей.
От 19:00 часа е началото на концерта на оркестър Бургас с гост-солист Таня Стоева.
Празничната програма за традиционния събор в Голямо Крушево се реализира с подкрепата на Община Болярово.