Всички клубни форми на ОДК – Ямбол функционират успешно в новата сграда

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

От началото на месец март Общински детски комплекс – Ямбол е временно настанен на адрес „Златен рог“ №2 (бивша сграда на „Каритас“), заради щетите, причинени от пожар по покривната конструкция на досегашната му сграда. След преместването всички клубни форми вече стартираха работата си по утвърдения график в новата база. Осигурени са максимално добри условия за развиване на всички видове извънкласни дейности.

      В ОДК – Ямбол се обучават над 800 деца и ученици от 6 до 18 годишна възраст в областта на науката, технологиите, изкуствата и спорта. В комплекса функционират  школи по пиано, китара, по приложно и изобразително изкуство, клубове по информационни технологии, моден дизайн, английски език, шахмат, лечебна физкултура, фотография, студио за модерни танци „Кала“, фолклорна група „Зорница“, студио за народни танци, вокално студио „Усмивки“ и др.

        Въпреки трудностите, пред които бе изправен, екипът на ОДК направи всичко възможно, за да осигури на децата на Ямбол възможността да се обучават и забавляват в извънучебното си време. Вратите на Общински детски комплекс – Ямбол  продължават да са широко отворени за всички.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA