Боби Кимбъл със специален жест към българските фенове по повод 2 юни

Носителят на 6 награди „Грами“ и оригинален вокалист на легендарната група Тото – Боби Кимбъл, ще посвети една от песните от новия си албум на Деня на Ботев. Кимбъл обяви решението си да направи този жест към българската публика няколко седмици преди големия му концерт в България, който ще се състои на 2 юни на централния площад в Ямбол. До идеята се стигна, след като в хода на организацията на концерта световноизвестният певец и музикант разбра, че изявата му съвпада с Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Песента, посветена на един от най-тачените български празници, се казва On my feet. Специално за българските си фенове, Боби Кимбъл предостави линк от студиото, който започва със същата песен и линк към самото парче:

https://www.youtube.com/watch?v=djwupHI4a3E

https://www.youtube.com/watch?v=ck7EgGCESNw

 Любопитното е, че тази песен не е изпълнявана досега никъде на живо и за първи път ще се представи тук, в Ямбол. Албумът се казва We’re not in Kansas anymore и се разпространява вече в 160 държави.

Като допълнителен жест към българските си фенове Боби Кимбъл ще направи по време на концерта специално послание в памет на загиналите за свободата на България. Началото на спектакъла е от 20.00 часа. Вход свободен.