Ямбол посрещна Новата 2024 година с музика, танци и хубаво настроение

Хиляди жители и гости на Ямбол се събраха на площада пред сградата на общинската администрация, за да посрещнат заедно Новата 2024 година. Празничната програма на открито започна с любимите и неостаряващи хитове на „Тоника СВ“ и продължи с традиционни български хора под звуците на народни песни, изпълнени от ансамбъл „Гергьовден“.

Ямболлии отброиха последните оставащи секунди до Новата година, а настъпването й бе ознаменувано с изпълнение на националния химн на Република България.

Точно в полунощ, небето над Ямбол засия с ярки празнични фойерверки.

Кметът Валентин Ревански поздрави всички жители на община Ямбол и отправи пожелания за много здраве и успехи. „Сега е времето, когато трябва да си кажем най-искрените думи, да благодарим на родителите си и да си простим грешките. Нека в живота на всеки човек, на всяко ямболско семейство да се случат промени към по-добро, така че всички да бъдем здрави, да се раждат деца, да ни радват и да обичат Родината ни! Нека бъдем добри и съпричастни към всеки, който има нужда от нашата помощ и подкрепа! Вярвам, че ще се подкрепяме във всичко, което предстои!“, каза той.