„Ямбол не сте сами“ в помощ на нуждаещи се

     Група за помощ на нуждаещи „Ямбол не сте сами” е сформирана от извество време във социалната мрежа Фейсбук. Тя събира хора, които искат да помагат на  хора и животни, изпаднали  беда или затруднено положение. За краткото време от създаването си членовете на групата са провели няколко успешни кампании. Стартът им започна по Коледа, когато посетиха с подаръци възрастните хора от дома в село Болярско и центъра за хора с увреждания в село Веселиново.
   На  семейство от Бургас, чийто апартамент изгоря,  бяха изпратени храна и принадлежности. Същата помощ получи и ямболското семейство, което пострада при пожар.  Помощ от групата имаше и за жена  с опожарен дом от Сливен.  По инициатива на членовете из града са поставени 6 хранилки за бездомни кучета и котки.

    Помага се на хора, които имат нужда от дрехи, домакински и санитарни принадлежности. Към момента тече кампания за набиране на дрехи, обувки и аксесоари за бъдещи абитуриенти от социално слаби семейства. Към акцията  вече  са се присъединили с подаръчни ваучери фризьорски и козметични салони, които също падават ръка на зрелостниците без възможности. Всеки, които иска да бъде част от добрите дела на групата, може да стане член на „Ямбол не сте сами”.   

https://www.facebook.com/groups/288229731835519/