Ямбол е отличен в конкурс на Kmeta.bg

Порталът на българските общини Kmeta.bg за девети пореден път организира конкурса „Кмет на годината”. Вотът на стотици хиляди граждани от различни краища на България отново определи победителите в седемте различни категории.

Кметът на община Ямбол Валентин Ревански беше отличен с награда за кмет на годината в категория „Градска среда” – за голяма община.

„Благодаря на всеки един, който е дал своя глас за Ямбол, но знаем, че имаме още  много работа, за да постигнем един добър облик на нашия град. В момента се изпълняват важни инфраструктурни и културни проекти, поетапно се подменя и уличното осветление в града. Проблемите, пред които сме изправени, наистина са много. Използвам момента да се извиня на всички жители на Ямбол за временните неудобства, които се създават покрай изпълнението на проектите. Отново благодаря за наградата, тя е на всички ямболлии! Благодаря и на всички, които ни подкрепят в нашите инициативи и работят безвъзмездно, на тези, които даряваха лични средства за подобряване на вида на нашия роден град“, сподели Валентин Ревански.

Гост на церемонията по награждаване беше заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов.