Ямбол в празничен облик: Първи март – повод за усмивки и радост

Децата от Детска ясла „Мечо Пух“ гостуваха днес в сградата на Община Ямбол. Със стихове и хоро те поздравиха кмета Валентин Ревански и неговите заместници с празника на Баба Марта.

За четвърта поредна година, по идея на Община Ямбол, децата от детски градини и Детска ясла украсиха дърветата в централната градска част със саморъчно направени мартеници, внасяйки празнично настроение. Инициативата предизвика голям интерес сред децата, които се включиха с голямо желание.

Празничните прояви продължиха със специален поздрав и от децата на детска градина „Валентина“ в ямболския Безистен. 

„Всяка изработена мартеница от вас, всяка усмивка, която споделихте с нас, превърна този 1 март в един наистина запомнящ се и хубав ден. Това, което правите, е безценен подарък, който оценяваме“, каза Валентин Ревански и отправи пожелания за здраве, късмет и безброй щастливи моменти към най-малките жители на града, техните родители, учители и възпитатели.

Посетителите на Центъра за административно обслужване в Община Ямбол също бяха посрещнати с добро настроение и получиха мартеници. 

В голяма мартеница бяха преобразени и буквите от надписа с името на Ямбол в централната част на града – любимо място за снимки от малки и големи.