Ямболско участие в „MAX FIGHT 49“ в гр. Сливен

Градът на сините камъни ще бъде домакин на 49-то издание на „MAX FIGHT CHAMPIONSHIP“, което ще се проведе на 1-ви април в спортна зала „Васил Левски“ и ще бъде излъчвано пряко по NOVA SPORT tv.
Събитието отново ще предложи на феновете смесена файт карта с мачове във формат MAX 1, БОКС, ММА и К1.

Участие в срещите ще вземат: БОКС – Севар Огнянов срещу Кемал Кемалов – юноши.  Многократните призьори братята Кристиян и Антон Димитрови от Сливен. За 86-килограмовия Кристиян Димитров участието му на ринга на MAX FIGHT идва непосредствено след като спечели бронзов медал от 73-тото издание на най-стария боксов турнир в Европа – този за купа Странджа.‼️Сред участниците на ринга в стил ММА ще бъдат още – европейският ни шампион по бойно самбо за 2016-та Валентин Бенишев, както и ММА боецът Павел Владев – Върколака.‼️


К1 – На „MAX FIGHT 49“ ще се проведе и финалът от К1 турнира, стартирал по време на 48-то издание от поредицата. Финалният сблъсък противопоставя Александър Рибников, който победи Велислав Николов и молдовецът Денис Тапу, който пък отстрани по пътя си към трофея Мартин Копривленски.

Основна карта:

🔴БОКС – Йосиф Панов Пепелянката – на първо място в България според световната ранглиста BOXREC за България с 20-3 (11 KOs )
🔴 К1 – Шампиона до 67 кг Драгомир Петров – защита на шампионския пояс на MAX FIGHT в 5 рундов мач
🔴 БОКС – Българския нокаутьор Борислав Велев – Рой. 9-0 (9 КОs)
🔴 ММА – Валентин Бенишев (17-0) непобеждаван до сега
🔴 К1 – Финал за купата на GRAND PRIX на MAX FIGHT
🔴 MAX 1 – Валери Атанасов – лека тежка категория – без загуба в правилника на MAX FIGHT – MAX 1 – най-тежкия и най-атрактивен правилник провеждан в България до сега, запазена марка на MAX FIGHT,
Плюс още 7 мача във всички стилове в допълнителната файт карта.
 
Закупуване на билети:
▪️ На тел. 📞 0890333656
▪️В мрежата на Eventim.bg
▪️В денонощен магазин “The Corner 24h”, град Сливен