Ямболското изложение на местни и пчелни продукти навърши една година

Заповядайте на 12-тото изложение за местни и пчелни продукти, с което отбелязваме първата година на инициативата „Да на Ямболските продукти!”
На това издание на изложението за първи път участие ще има ферма Нордиг (NorDig), в която двама млади ямболци, завърнали се от чужбина, отглеждат зеленчуци на принципа на регенеративното земеделие.
За пръв път участие ще вземе и Винарска изба „Лозенец”, която произвежда няколко вида вина в едноименното село в общ. Стралджа!
Очаквайте уникалните кози продукти на Денис Стаффуцца от с. Стара река, както и биологичните брашна и олио на фирма Агроник.
Млечните продукти на фирма „Вечна младост” съши ще бъдат на 26.10. на изложението за вас и нас!
Вече редовните наши участници от Ферма „Аврамови”, Домашно приготвени пчелни продукти, Пчелната ферма „Сивкови”, ЗП инж. Георги Георгиев и Михаил Арнаудов отново ще предложат на нашето внимание своите прекрасни пчелни продукти, произведени от многобройните работнички на техните кошери!
Най-новата винарна в областта – Вила Меден също ще представи своите вина с отлично качество!
Пресните зеленчуци и плодове на ЗП Петрови от Гълъбинци – любими на ямболци, и този път четвъртък ще бъдат в центъра на Ямбол за всички нас!
Заповядайте! Нека заедно подкрепяме ямболските производители! Така те ще продължават да произвеждат вкусни и качествени продукти за нас!