Ямболлии изпълниха желанията на деца от центрове за настаняване

За първи път в Ямбол се проведе инициативата „Коледна елха на желанията“, която успя да усмихне петдесет и четири деца от ямболските центрове за настаняване от семеен тип и защитени жилища. В сградата на Община Ямбол, коледната елха беше украсена със специални картички, на които малчуганите бяха написали своите желания. Благотворителната инициатива беше подкрепена от десетки граждани, които за няколко дни успяха да изпълнят желанията на децата. В навечерието на християнските празници, подаръците бяха предадени от кмета на Ямбол Валентин Ревански и неговия заместник Енчо Керязов, които също подкрепиха кампанията.

            Кметът на Ямбол благодари на всички, които се включиха в инициативата и направиха празниците на децата по-специални, като подчерта, че ямболлии отново доказаха, че са сърдечни и добри хора. Община Ямбол благодари на  печатница „Диагал Принт“ за безвъзмездното отпечатване на картичките за елхата. Подарък за всяко дете направиха и членовете на футболния фен-клуб на ЦСКА „Команд-Ямбол“.

Инициативата „Коледна елха на желанията“ ще продължи и през следващата година,  за да носи радост и усмивки в живота на още повече деца в Ямбол.