Читателска поща или когато и арменският поп не може да помогне

Публикуваме писмото без редакторска намеса. 
Драги общинари, 
Един от многото възмутени от качеството на градския транспорт на Ямбол от известно бреме. Едва ли не знаете, че той сега е трагичен – инцидент с градски автобус днес:
http://www.radio999bg.com/?id=26103 
Пътуващи биха могли да загинат при инцидент със стар и несигурен бус на тази фирма. Кой ще е отговорен при наранени пътници или жертви – авто-фирмата или вие, дето сте дали лиценз на компания с амортизиран и под български и европейски норми авто парк? 

Обърнете внимание на коментарите на ямболии под новината – ще ви дадат кажат какво се случва. Аз предлагам една седмица всички вие на работа в Общината да ходите на работа с автобус за по-ясна представа за положението. 
Вие като орган облечен във власт дадена ви от НАС Ямболци, сте длъжни да осигурите нормален градски транспорт за града – ние си плащаме на вас, за да имаме нормален живот в този задрямал град. Да напомням ли как – данъци и такси? Излиза че си плащаме на ВАС и някакви смешници от някаква си фирма да убие някой с таратайката си? А ние искаме да стигнем навреме само закъдето сме тръгнали? 
Очаквам резултати от спешна проверка и бързо нормализиране на градския транспорт в родния град Ямбол. Ясно е, че изразявам мнението на голяма част от Ямболии.
Очаквам отговор на електронната ми поща.
Поздрави, 
Димитър Цивков“