Христо Гърбов и „Министърът женкар“ на ямболска сцена

8 НОЕМВРИ 2019г. (петък) от 19:00 ч.
в КУКЛЕН ТЕАТЪР, гр. ЯМБОЛ гостуват

ХРИСТО ГЪРБОВ, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Косьо Станев, Любомир Кънев, Ивайло Спасимиров, Надя Банчева, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Дайана Михайлова с КОМЕДИЯТА

“ МИНИСТЪРЪТ ЖЕНКАР „
по „Новото пристанище“ от Ст. Л. Костов
продукция на Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе
*****************************************************************
🎟 🎟 🎟 БИЛЕТИ: 12 и 15 лв.
ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ: Фоайето на Общинска зала
РЕЗЕРВАЦИИ на 0882 / 717 415; 0877 / 37 34 89
*****************************************************************
Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.
Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова-сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет.

Комедията на Ст. Л. Костов е написана през 30-те години, но все още министерското кресло е стабилно и чакащо поредния си стопанин, за да започне авантюрата от власт-пари-любов. Женските прелести се оказват десертът на властимащите.

Хубав десерт, нали?

Великият ни комедиограф доказва, че в този живот има и непреходни неща като любов, уют, семейно огнище, обич – явления, които са много по-човешки и искрени от “топлината” на министерското кресло.

Насладете се на блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти !!!