Фотоконкурс на тема: ”КАДЪР ОТ МОЯ ГРАД“

С посвещение на 8 ноември, Празник на Стралджа

Цели на конкурса:
да представи богатството на интересни персонажи в града, събития, обекти,
да покаже различен поглед и емоция от срещите с хората в различни възрасти, отношение към населеното място, красота на природата, интересни обекти,  да представи творческо отношение към темата. 

  Фотографиите ще бъдат оценявани и класирани според харесванията във фейсбук страницата на община Стралджа!
 Победителите ще бъдат обявени в рамките на празника на Стралджа- 8 ноември. Най-добрите снимки ще бъдат публикувани на страниците на вестник“Стралджански вести“ с представяне на авторите.

Награждаване:  Ще бъдат отличени първите три най-харесвани снимки. Наградният фонд осигурява община Стралджа. Възможно е излъчване и на поощрителни награди.

Период на провеждане: Кадри могат да се изпращат на ел. адрес straldzha@abv.bg до 16 октомври 2016г. – 18:00 часа. Снимките ще бъдат публикувани на 17 октомври 2016 . Периодът за гласуване ще бъде от 17 октомври до 6 ноември 2016г. Награждаването на победителите ще стане в Деня на Стралджа , 8 ноември.

Условия за участие:   
Конкурсът е отворен и право на участие в него имат всички фотографи – любители и професионалисти. Представените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса. Всеки участник има право да изпрати по една снимка като в електронното писмо предостави трите си имена и телефон за връзка.

В случай, че снимките не отговарят на поставената тема на конкурса или са с лошо качество, могат да бъдат отказани. 

От организаторите

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84