Фондация „Камен Андонов“: До нашите дарители, доброволци и съмишленици

 
Измина една година от дейността на фондация „Камен Андонов“. Година, в която насочихме дейността си към оказване на психологическа подкрепа на деца и възрастни – безплатно, анонимно и конфиденциално. Консултирахме хора за справяне с житейски кризи, травматични и стресови ситуации. Оказахаме помощ на хора, преживели загуба или раздяла с близък човек. Оказвахме подкрепа на деца и подрастващи с професионални съвети на тях и техните семейства. Проведохме над 130 консултации с повече от 70 човека.
През годината фондацията подпомогна чрез дарения домовете за стари хора в Ямбол и Болярско. Оказахме финансова и продължителна психологична помощ на младеж в риск; включихме се в дарителски кампании в помощ на болни деца; подкрепихме с инициативи отбелязването на международен ден за борба с наркотичните вещества; в момента участваме съвместно с община Ямбол в Национална кампания „Капачки за бъдеще“, като общината любезно ни предостави място на което да позиционираме два коша под формата на сърца.
Изказваме най-искрени благодарности на хората, които подпомогнаха нашата дейност чрез дарения под формата на финанси, услуги или лично участие в събития!
Активната ни кампания в момента е свързана със събирането на средства за закупуването на игрово съоръжение за деца със специални образователни потребности, в подкрепа на Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания, гр. Ямбол.
Цената на игровото съоръжение е 6700 лв.
Ще се радваме, ако се включите в нашата инициатива!
Нека да зарадваме тези деца! Техните усмивки са безценни! А радостта им – безгранична!
Банкова сметка: BG72UNCR70001524209244
Основание за дарението: за закупуване на игрово съоръжение.