Финал на Тунджанските литературни дни

Представяне на „Книга за Тунджа“ на писателя Любомир Котев, посветена на миналото на община „Тунджа“ и литературна среща „С Тунджа в сърцето“,посветена на творчеството на писатели, свързани с общината, сложиха финал на Тунджанските литературни дни.
За своята нова книга Любомир Котев сподели, че тя е разказ за миналото на родния край, за миналото на долината на Тунджа и разчита на погледа отстрани, на това какво са видели чуждите пътешественици, които са минали по нашите земи.
На представянето в Народно читалище НЧ „Христо Ботев-1929“, с. Окоп, присъстваха Тенко Тенев, Димитър Бечев, Исак Гозес, Радко Стоянов, Генка Богданова, Тоня Борисова, Величка Драганова, кметът на село Окоп Иван Колев и Иван Георгиев –председател на читалищното настоятелство.
По-късно, в сградата на Община „Тунджа“, се проведе заключителната литературна среща „С Тунджа в сърцето“. На финала на Шестнадесетото издание на традиционните Тунджански литературни дни, с организатори Община „Тунджа“, Издателство „Захарий Стоянов“ и Дружеството на писателите в Ямбол, приветствия към присъстващите творци отправиха кметът на Община „Тунджа“ – Станчо Ставрев и Иван Гранитски
На заключителната литературна срещата присъства делегация от Болград, Р Украйна, водена от кмета Сергей Димитриев.