Ученици, родители и учители изрисуваха двора на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“

На забравени забавни игри ще се радват и ще се забавляват учениците в двора на основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза.

Ентусиазирани родители, ученици  и учители за поредна година показаха, че  искат да помогнат, за да осигурят максимално добри условия в училищната среда. Идеята беше подкрепена и от други майки, татковци, приятели и бивши възпитаници на училището, а цветната и привлекателна детска площадка вече е факт. Освен, че освежиха старото „Не се сърди човече“ на двора, родителите направиха кегли, нарисуваха „Дама“ тип „ракета“ и изрисуваха добре познатата цветна пътека и голямото Слънце с „Добре дошли”. Сред останалите дворни рисунки има и такива, които да накарат учениците да смятат бързо, лесно и интересно, но и такива, които да накарат децата да се замислят къде да пресичат улиците и къде имат право да се движат.

Ако искаш да ти е хубаво, чисто и прегледно се зареди с желание, намери си хубава компания, сложи ръкавиците и просто действай – това правило важи с пълна сила за ученици, учители и родители, които се включиха в освежаването на училищния двор.