УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПОРТЕН КЛУБ „ДИМОВ БОКСИНГ“ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ В ПЛЕВЕН

На проведения от 20 до 25 февруари в град Плевен държавен шампионат за младежи и девойки, отборът на спортен клуб „Димов БОКСИНГ“ показа забележителни резултати, участвайки с петима свои състезатели. Спортистите от клуба демонстрираха високо майсторство и упорита подготовка, като двама от тях се завърнаха с медали от състезанието.

Севар Огнянов в категория до 75 кг и Габриела Милкова в категория до 81 кг се окичиха с бронзови медали, доказвайки сила и техника в оспорвани битки на ринга. Техният успех подчертава качествената подготовка и стратегията на клуба за развитие на млади таланти в бокса.

Кирила Минкова (46 кг), Димитър Желев (60 кг) и Александър Борев (67 кг) също впечатлиха със своите изпълнения, показвайки заслужено присъствие на шампионата. Въпреки че не стигнаха до медалите, тяхното участие и представяне са доказателство за амбицията и потенциала, който притежават.

Участието на „Димов БОКСИНГ“ в държавния шампионат е важна стъпка за развитието на състезателите и клуба като цяло. Тяхното представяне в Плевен е ярък пример за усърдната работа, която се върши в клуба, и мотивация за всички млади спортисти, които се стремят към върхови постижения в бокса.

Поздравления за Севар, Габриела и целия отбор за тяхната отдаденост и успехите на ринга!  Очакваме с нетърпение да видим още от постиженията на състезателите на треньора Ангел Димов в бъдещите състезания

Община ЯМБОЛ – yambol.bg