Т Маркет очаква своите клиенти в Ямбол

T MARKET отвори свой магазин в Ямбол. Супермаркетът от веригата е първи за града и 68-ми в списъка с хранителни магазини на компанията. Откриването се състоя на 27 март (вторник). Новият супермаркет се намира на улица „Търговска“ 85 и е с площ от 750 квадратни метра. Екип от 24 служители ще обслужва клиентите на магазина. На откриването присъстваха кметътна град Ямбол Георги Славов и генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас и Антон Найденов, търговския директор на компанията.

„T MARKET е истинска нова придобивка за Ямбол. Това, че магазинът в нашия град е 68-ми по ред за веригата, дава гаранция за качество и опит. За клиентите е осигурена възможност за избор и съм убеден, че с удоволствие ще пазаруват, опитват нови продукти и сравняват.“, сподели на откриването г-н Георги Славов, кметът на Община Ямбол.

Жителите на Ямбол ще могат да избират от разнообразния асортимент от хранителни продукти и стоки за дома на T MARKET. Веригата няма да изневери на предимствата и условията, които магазините й предлагат и ще даде възможност на потребителите да пазаруват качествени стоки на практични цени.

Новият супермаркет е зареден с пресни плодове и зеленчуци, стоки на български и чуждестранни производители. Традиционно от веригата са заложили на доброто съотношение между цена и качество на стоките, както и на прясното българско месо, транжирано и доставено до магазина от собствения цех на T MARKET.

 „Активно разширяваме присъствието си в българските градове, за да предложим на домакинствата широк избор от качествени стоки на достъпни цени. Югоизточният район на България е сред най-динамично развиващите се, а Ямбол е сред притегателните центрове за инвестиции от компании като нашата“, сподели генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас по време на откриването на магазина.

T MARKET е една от водещите вериги супермаркети в страната и е предпочитана от много българи. Мрежата от магазини на компанията прогресивно нараства, като нейни обекти има в 34 града в цялата страна.

„Максима България“ е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Към 2018 година общият брой на супермаркетите, част от MAXIMA GRUPE в петте държави, надхвърля 550. В тях работят над 30 000 служители и ежедневно пазаруват над 1 милион души.