Трудно изпитание за състезателите на ДИМОВ БОКСИНГ

Поредното участие на Държавен шампионат за състезателите на  „ДИМОВ БОКСИНГ“ –  Ямбол започва днес. На провеждащия се в Пловдив Държавен личен шампионат /ДЛШ/ за мъже и девойки на БФБокс, участие ще вземат четирима състезатели на треньора Ангел Димов.

При девойките до 18 години, в кат. до 46 кг, на ринга ще се качи днес Ефросина Огнянова /13 год/, която ще защитава вицешампионската си титла от пролетта на тази година.

При мъжете „ДИМОВ БОКСИНГ“ участва с трима състезатели: Атанас Ангелов и Николай Колев в категория до 86 кг. и Димитър Трифонов в категория до 67 кг. Атанас Ангелов е бронзов медалист от ДЛОП за 2022 г. 

„Предстоящият Шампионат на федерацията е много тежко състезание, тъй като е лично и клубовете представят своите най-добри боксьори. Всички категории са с много на брой участници и конкуренцията е на супер ниво. Лично аз съм убеден в добрата подготовка на нашите боксьори и съм уверен, че ще постигнем отлични резултати, както и че ще покажат добра игра и развитите.“, сподели за ЯмболПРЕС  Ангел Димов – президент и треньор на клуба.  

Желаем успех!

Екип ЯмболПРЕС