Талантите на Дари

В навечерието на състезанието „Математически звезди“, което ще се проведе в Пловдив в началото на юни, златното момиче на Ямбол Божидара Амуджиева ще покаже още един от талантите си. Преди да се пребори със задачите и да впечатли с възможностите си в точната наука тя ще се качи на сцената на на античния театър за участие в благотворителен концерт, подготвян от организаторите на надпреварата.

    Дари ще се представи с песента „Среща“ на Хайгашод Агасян. Песен, която макар и детска докосва сърцата с текста си. Преди година третокласничката от  ОУ“Любен Каравелов“ записа песента в музикална къща, където ходи на уроци. Малко по-късно в обстановката на екзотичния хотел „Парадайс“ на остров Яо Ной в Тайланд бащата на Дари прави и снимките към нея, които вече са сглобени в клип. 

     Дари продължава да ни прави горди с успехите си и да ни радва с дарбите си. Талантливата възпитаничка на преподавателката Славена Петрова доказва, че се справя отлично както с математиката, така и с четката и боите и с микрофон в ръка.