С изпълнени ангажименти и постигнати резултати влиза БСП в предизборната надпревара в Ямбол

„БСП за България“ регистрира листата за народни представители в Ямболски избирателен район за участие в парламентарните избори на 2 октомври.

С изпълнени ангажименти и постигнати резултати влизаме в тази предизборна кампания и търсим подкрепа от избирателите, за да продължим активната социална политика, грижата за хората, подкрепата за бизнеса и за земеделските производители, каза след регистрацията водачът на листата Кристиан Вигенин.

Той подчерта, че във време на кризи и нестабилност „БСП за България“ е единствената политическа сила, която доказа, че може да предложи сигурност и предвидимост.

Компетентен екип, съчетал опит и младост, ще търси увеличаване на подкрепата в Ямболски избирателен район.

Кристиан Вигенин, досегашен народен представител и зам.-председател на Народното събрание, вече е доказал на ямболските избиратели, че търси и намира решение на проблемите в региона.

На второ място в листата е Нели Славова, дългогодишен педагог, директор на детска градина, в момента е председател на Общински съвет „Тунджа“.

Трети е Красимир Кръстев, старши експерт в Бюрото по труда и общински съветник в Елхово.

На четвърта позиция е Иван Митев – учител по математика в  Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – Ямбол.

Петото място е за най-младия представител в листата – 31-годишният Драгоя Драгоев – балетист във Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ и земеделски производител.

Шести е Пламен Димитров – отговарящ за качеството в австрийска машиностроителна фирма в региона.

Седма в листата е представителят на Политически клуб „Екогласност“ – психологът Галина Георгиева.

Осмото място е за председателя на Асоциация „Български пипер“ Георги Василев.

Влизаме в предизборната надпревара за победа, за да продължим започнатото и да го доразвием, убедени са кандидатите на левицата.