Със силна подкрепа ДПС – Ново начало откри предизборната си кампания в Ямбол

Движение за права и свободи – Ново начало откри официално предизборната си кампания в Ямбол. Листата бе представена пред пълна зала в хотел „Кабиле”, където стотици членове и симпатизанти декларираха категоричната си подкрепа за партията и нейните кандидати за народни представители.

„Свързан съм отдавна с Ямболска област, през 2001 г. бях приет за студент в Техническия колеж, тук съм завършил първото си висше образование. Затова имам дълг към жителите на Ямбол. Ще се постарая да заслужа названието народен представител, основен приоритет за мен ще бъдат хората от региона”, заяви водачът на листата Сейфи Мехмедали.

Той подчерта, че за ДПС-Ново начало властта никога не е била самоцел, тя е инструмент за решаване на проблемите на хората. Партията има много ясна стратегия със строго дефинирани приоритети за развитието на страната. „Разделението в обществото е много голямо и някои партии не могат да разберат посланието на избирателя. А то е много просто: „Работете заедно”. Надявам се политическите лидери да са си научили уроците, защото без диалог и компромиси държавата ще отиде още по-надолу към пропастта, от което потърпевши ще са гражданите, посочи Сейфи Мехмедали.

ДПС-Ново начало се явява в Ямболска област с пълна листа от 8 кандидати за народни представители. На второ място е областният лидер на движението Николай Ганев. Трета е адв. Радостина Стефанова, представител на община Елхово. На четвърта позиция е икономистът Мария Димитрова. Пети е Денис Димов, който е завършил колеж в Лугано, Швейцария и развива собствен бизнес. Шести в листата е предприемачът Метин Юмеров. На седмо място е Денчо Денев от Стралджа. Осмото място е за капитанът на ямболският баскетболен отбор Стилиян Иванов.

ДПС-Ново начало е под номер 8 в интегралната бюлетина.

netnews.bg