Стотици гледаха на автокина „Игра на доверие“

Стотици жители и гости на града наблюдаваха безплатната прожекция на българския филм „Игра на доверие“ на поредното автокино в Ямбол.

Любителите на киното под звездите, изпълниха до пълния му капацитет паркинга между магазините „Практикер“ и „Технополис“.

Всички, които гледаха „Игра на доверие“, имаха възможността да се докоснат до вдъхновяващата история за силната жена, която отстоява свободната си воля срещу предизвикателствата на съдбата.

Вечерта беше допълнена от неповторимата актьорска игра на Яна Маринова, Луиза Григорова, Владимир Зомбори, Китодар Тодоров, Яна Титова, Христо Петков и други любими актьори.

„Ямбол държи рекорда за най-посещавано автокино в цяла Източна Европа, което ни прави изключителни рекордьори. Аз наистина много Ви благодаря, Вие сте направо за книгата на Гинес! Благодарна съм и на Община Ямбол, че за поредна година си партнираме, за да осъществим това събитие.“, коментира пред зрителите Яна Маринова чрез специална видео връзка.

Нейната колежка Луиза Григорова също се включи в приветствието преди началото на филма, като също благодари за подкрепата към българското кино и допълни, че заради такива събития правенето на български филми ще продължи да се развива.

Припомняме, че това е петото автокино в града. Инициативата бе стартирана от Община Ямбол през 2021 година с прожекция на филма „Привличане“. След големия интерес прожекцията на филми бе продължена с излъчването на „Бензин“ и „Голата истина за група Жигули“, а в последствие, през 2022 година, бе излъчен и филмът „В сърцето на машината“.

Прожекцията бе подарък за жителите на Ямбол по повод празника на града – Свети Дух.