Силни турнири за танцовата двойка Миро и Еми

Шампионите на България по спортни танци Мирослав Бонев и Емилия Джелебова взеха участие в серия важни международни състезания. Участията им започнаха в началото на октомври в руската столица, където  завоюваха престижното 3-то място в международния турнир „Динамиада 2017″. Това даде успешен старт на подготовката им за най-важните участия от втората половина на техния състезателен сезон.

Една от най-талантливите български двойки – Миро и Еми, усилено тренира един  месец до световния елит в танците в най-добрите руски клубове в Москва . В края на октомври двамата  взеха участие в най-големия и престижен турнир в Русия и в света „Russian open 2017“, където 240 елитни двойки в категория «Младежи» демонстрираха танцовите си умения. Мирослав и Емилия за пореден път успяха да се преборят с конкуренцията и да представят България по най-достойния начин на международната сцена, достигайки до полуфинал и заемайки престижното 12-то място.

    На 12 ноември танцовата двойка представи България на световно първенство в Сеул, Южна Корея. Мирослав и Емилия се класираха на 13-то място от 60-те най-добри двойки в света. На 17 ноември Мирослав Бонев и Емилия Джелебова, след толкова много пътувания, успяха да се концентрират и да дадат максимума от себе си, класирайки се на финал на едно от най-престижните състезания в света «Austrian Open». В категория «Младежи» те заеха престижно 5 място от 73 двойки. Мирослав и Емилия изказват официално своята благодарност към община «Тунджа» за гласуваното доверие и оказаната морална и финансова подкрепа, както и към своите родители и основния треньор – Олга Седова.