Сесия в община „Тунджа“ в края на януари

П О К А Н А

№ 6/20.01.2020 г.

 

На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА, СВИКВАМ Общински съвет „Тунджа” – Ямбол на шесто/редовно/ заседание, което ще се проведе на 29.01.2020 година от 10:00 часа в заседателната зала на Община „Тунджа”, при следния проект за  

 

Д Н Е В Е Н   Р Е Д:

 

  1. Определяне на трудовите възнаграждения на кмета на общината и на кметовете на кметства в община „Тунджа“ считано от 1 януари 2020 г.
  2. Изменение на структурата на общинска администрация.
  3. Предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по извънбюджетната сметка за извършване на разходи по проект: „КОМПАС – Интегрирани мерки за социално включване в Община „Тунджа“ по процедура BG05M9OP001-2.018 „Социално икономическа интеграция за уязвими групи. Интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование“ – Компонент 1, финансиран по ОП РЧР 2016 – 2020.
  4. Приемане на Стратегия за управление на общинската собственост за срока на мандат 2019 г. -2023 г. на Общински съвет „Тунджа“- Ямбол.
  5. Приемане на Годишна програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2020 г.
  6. Съгласие за безвъзмездно прехвърляне в собственост на държавата на имоти – общинска собственост за нуждите на национален обект „Рехабилитация на железопътната линия Пловдив – Бургас, фаза 2“, позиция 2 – „Премахване на прелезите и изграждане на надлези/ подлези за железопътен участък Пловдив – Бургас“.
  7. Учредяване възмездно право на ползване върху имот общинска собственост.
  8. Прекратяване на съсобственост чрез делба.
  9. Учредяване на право на прокарване през имоти – общинска собственост за обект : Подземен оптичен кабел от разклона за с. Стара река до с. Кукорево, община „Тунджа“, обл. Ямбол, в полза на „ДИАНА КАБЕЛ ТВ“ООД.
  10. Изменение на Общия устройствен план на община „Тунджа“.
  11. Избиране на представител на община „Тунджа“ в Общото събрание на акционерите на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ „СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН“ АД- ЯМБОЛ.
  12. Приемане на Общински план за младежта за 2020 година.
  13. Отчет на председателя на ОбС „Тунджа“ за дейността на Общински съвет и неговите комисии през периода м. ноември 2019 г. – м. декември 2019 г.
  14. Отпускане на Еднократно парично подпомагане.
  15. Изказвания, питания, становища и предложения на граждани.

 

НЕЛИ СЛАВОВА /п./

Председател на ОбС „Тунджа”