Село Козарево с нова зона за отдих реализирана по проекта „С Тунджа в сърцето“ на община „Тунджа“

В село Козарево успешно бе реализиран проект по обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“. Проектът, който беше фокусиран върху облагородяването на централната част на селото, включва монтиране на беседки за зона за отдих, поставянето на кашпи с красиви цветя и реконструкция на кладенец. Новите беседки осигуряват приятно място за отдих на жителите и гостите на село Козарево. Кашпите с цветя добавят цветна и жива нотка към общата визия, създавайки приветлива и уютна атмосфера.
На 5 юни 2024 г., проектът беше завършен и официално открит. На него присъстваха Станчо Ставрев – кмет на община „Тунджа“, Пламен Петров и Стоян Петков – заместник-кметове на общината, Теодора Тачева – кмет на село Козарево и жители на село Козарево.
Проектното предложение постъпи от кметство село Козарево и е изцяло финансирано от обществената инициатива „С Тунджа в сърцето“ и реализиран благодарение на доброволния труд на местната общност на село Козарево. Активното участие на жителите на селото в процеса на реализация, беше ключов фактор за успешното завършване на проекта. Реализацията на проекта демонстрира смисъла от екипната работа на местните общности.