Републиканска титла и два бронзови медала за млади таланти от „Димов боксинг клуб“

Златен медал  спечели състезателката на клуб „Димов боксинг“ Ефросина Огнянова на Държавното лично отборно първенство по бокс за младежи и девойки.  Тя се изкачи на най-високото стъпало в категория  48 кг при девойките до 15 години.  В същата възрастова група,  но при 54-килограмовите с бронз завърши  Полина Кръстева.  Бронзов медал при девойки до 18 години грабна друга възпитаничка на треньора Ангел Димов. В категория 48кг отличието спечели Кирила Минкова. 

Отличен дебют на държавно първенство регистрира с отличното си поведение на ринга и Георги Йорданов от клуб „Димов боксинг“. Само малшанс да се изправи срещу шампиона в своята категория до 67кг му попречи да продължи напред в първенството. 

Домакин на първия кръг на ДЛОП и Купа България за младежи и девойки 15-18 години е гр. Петрич. Срещите за определяне на шампионите продължават до 11 февруари. В спор за титлите в  отделните категории на ринга са качват близо 190 боксьори  от цялата страна. От тях 128 боксьри при младежите и 61 при девойките. 

 
Двубоите се следят и от треньорите на националните отбори, които ще наблюдават внимателно изявите на бъдещите попълнения за предстоящите международни турнири.