Първа копка на проект „RETAIL PARK YAMBOL“

На 20 февруари, четвъртък, на улица „Битоля“ №37 в Ямбол ще бъде направена първа копка по проекта „RETAIL PARK YAMBOL“. Началният час на церемонията е 11:00 ч. Водосвет за освещаване на мястото ще бъде отслужен от Сливенския митрополит Негово Високопреосвещенство Йоаникий.

            На събитието ще присъстват кметът на Ямбол Валентин Ревански и областният управител Димитър Иванов. Гости ще бъдат и представители на известни брандове.

RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден в централната градска част на Ямбол в непосредствена близост до река Тунджа. Новопроектираният търговски център и новоизграждащият се мост, който ще свързва комплекса с главната транспортна артерия на града  – „Крайречен Булевард“, е инвестиция наситена с множество функции.

            Новоизграденият мост ще осигурява удобен достъп до търговския обект, провеждайки товарен и автобусен транспорт, велосипедно и пешеходно движение в двете посоки. Комплексът ще бъде достъпен от три страни през входове, обезпечени с бариери. RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден на площ от 33 592 кв. м.

Инвестицията е за над 12 милиона лева. Инвеститорите обещават откриване на над 200 нови работни места.