Продължават текущите ремонти на уличната мрежа в Ямбол

    С рехабилитиране на участъци от основни ямболски улици и в кварталите  продължават мерките по поддържането и обновяването на пътната инфраструктура на града. В момента ремонтни дейности се извършван по ул. „Търговска“, северно от к-с „Зорница“. Най-засегнатите участъци се фрезоват и подготвят за възстановяване на асфалтовата настилка. Предстои и рехабилитиране на участъци от уличната мрежа в кв. „Аврен“.

    От края на август досега са направени асфалтови кърпежи на обща площ от 4825 кв. м. Ремонтираните участъци са от улици в различни части на града, сред които „Каргон“, „Възраждане“, „В. Левски“, „Диана“, „Граф Игнатиев“, „Хале“, „Г. Бенковски“, също така и по ул. „Стара планина“. Възстановяването на компрометирани участъци обхвана и улици в централната част на града – като „Михаил Лъкатник“, „Михаил Шишман“, „Васил Карагьозов“, „Цар Иван Шишман“, „Мусала“, „Крали Марко“ и „Хан Крум“.

    Завършени са предвидените към момента рехабилитационни дейности и по пътната настилка в к-с „Златен рог“. Предстоят подобни мерки по още улици в ЦГЧ, сред които ул. „Търговска“ и „Николай Петрини“.