Продължават ремонтните дейности в различни райони на града

В Ямбол приключиха още няколко ремонта, които ще допринесат за подобряване на условията за движение в града. Ремонтните дейности включват обновяване на тротоари и асфалтови настилки на някои от основните улици. Общата площ на ремонтираните участъци е над 9 000 кв.м.

Текущ ремонт е извършен на ул. „Граф Игнатиев“ в участъка от моста до улица „Милин Камък“ /дясно платно/. Старата асфалтова настилка, която беше в лошо състояние, с множество пропадания и пукнатини, беше фрезована и заменена с нова. Положена е и нова пътна маркировка.

Освен това, за по-голяма сигурност и удобство на пешеходците, беше извършен и ремонт на тротоарната настилка от моста до блок 40, като са поставени и нови бордюри.

Ремонтни дейности са извършени и на улица в ж.к. „Г. Игнатиев“ пред блок 76. Там също е положена изцяло нова асфалтова настилка. Целта е по-удобна връзка на живущите в блоковете в района към булеварда и околовръстен път „Юг“.            

Тези ремонти са част от по-голяма програма за подобряване на пешеходната, вело и пътната инфраструктура в Ямбол. Община Ямбол се извинява на жителите и гостите на града за причинените неудобства по време на ремонтите.